Egyedi tömítések gyártása

Az SKF Seal Jet DD géppel minden olyan tömítést elő tudunk állítani, melyre eddig több hetet kellet várni. Az SKF technológiának köszönhetően, helyben akár azonnal, SKF alapanyagból, SKF minőségű forgácsolt tömítést tudunk legyártani egyetlen darabtól, egészen a kis darabszámú sorozatokig. 

A szabadalmaztatott CNC technológiával gyártott polimer tömítések megfelelnek az ipari szabványoknak és előírásoknak. Gyártásuk lehetséges standard és speciális polimeranyagból is. Kollégáink a konzultáció során felmérik az adott alkalmazásnál jelentkező tömítési igényeket, és kiválasztják az Önnek legmegfelelőbb profilt és alapanyagot! 


Dugattyútömítések
Rúdtömítések
Forgótengelytömítések
Szennylehúzók
Támasztó és vezetőgyűrűk
Csapágyház tömítés

Speedi Sleeve

Tudta, hogy a csapágy-meghibásodások 50%-a tömítések rossz állapota miatt alakul ki? A tömítés egy kritikus elem, mely bent tartja a kenőanyagok, és megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a csapágy belsejébe.  Válasszon megfelelő tömítést, és óvja meg magát a felesleges kiadásoktól!

A tengely károsodása a hibára utaló első jel, és ez végül nagyon költséges javításokhoz vezethet.

 

Drága a tengelyjavítás? Javítsa meg a kopott tengelyt 30 perc alatt 

Gyors, egyszerű és bizonyítottan hatékony. Általánosságban elmondható, hogy a tömítés ellenfelülete akkor válik kopottá, amikor szennyezőanyag-részecske kerül a tömítőajak alá és vájatot koptat a tengelyre, miközben az forog. Ez a helyzet csak a tengely felületének felújításával orvosolható; nem elég egyszerűen a tömítést kicserélni. A tengely kiszereléséhez azonban más drága alkatrészeket - például csapágyakat és hajtóműveket - is el kell távolítani a berendezésből, és a kenőanyag is kárba vész. Miután a tengelyt eltávolították és elküldték javításra, a berendezés nem használható a gyártási folyamatban, ez pedig nem várt, költséges állásidőt eredményez. Az SKF Speedi-Sleeve javítópersely használatával nincs szükség a tengely megmunkálására. A perselyt egyszerűen a tengely kopott felülete fölé helyezve percek alatt kiváló tömítőfelületet hozhatunk létre a tömítőajak számára.

Az új generációs SKF Speedi-Sleeve javítópersely két változatban kapható: A standard változat az általános megoldásokhoz, a vékony aranyszínű fémbevonattal ellátott SKF SPEEDI-SLEEVE Gold pedig a nagyobb kopással járó üzemi körülmények közötti használathoz.

• Nincs szükség a tengely kiszerelésére vagy felújítására.

• Csökkenti a karbantartási és javítási költségeket.

• Percek alatt megoldja a problémákat, és csökkenti a környezeti hatásokat.

• Lehetővé teszi a berendezések gyártói számára, hogy elkerüljék a tengely költséges felületmegmunkálását.

 

Mérettartomány

A rozsdamentes acélperselyek standard méretválasztéka a 12– 203 mm (0,472–8 in.) közötti átmérővel rendelkező tengelyekhez áll rendelkezésre, mindössze 0,28 mm (0,011 in.) szupervékony falvastagsággal, ami lehetővé teszi a tömítés eredeti méreteinek megtartását.

Kérdése van?
Írjon nekünk!