Termékek

Termékek » Pneumatika » Bosch Rexroth termékek

termékek

Dugattyúrúd-hengerek

Tökéletesített hengertechnikánk széles kínálati palettája kielégíti a
korszerű automatizálástechnikai elvárásokat, és bármely felhasználáshoz
megfelelő megoldást tud nyújtani.

Dugattyúrúd nélküli hengerek

A dugattyúrúd nélküli hengereket egy optimális lökethossz/beépítési helyszükséglet viszony jellemzi. A helytakarékos kialakítás megkönnyíti a géptervezést.

 

Forgatóhengerek

A különböző forgató modulokkal gyakorlatilag minden szokványos forgató és billentő mozgás megvalósítható. 

Hengertartozékok

Akár a biztos hengerfelerősítésről, az egyszerű dugattyúrúd anyárólvagy az érzékelő felerősítő elemről van szó a Rexroth ügyfeleinél ez nem probléma.A Rexroth nagy hangsúlyt fektet arra, hogy gazdag tartozék-program kínálata a legkülönfélébb alkalmazási igényeknek is megfeleljen.


 

Érzékelőrendszerek

A Bosch Rexroth érzékelő-berendezései nagy teljesítőképességükkel és a legmodernebb technikával rendelkeznek. Sokoldalúak, kényelmesen és biztonságosan kezelhetők még a és a nehezen hozzáférhető helyeken is.

Szeleptartó rendszerek

A csoportba tartozó valamennyi szeleptartó rendszer alaplapos építési elvű, így alkalmazhatóság tekintetében a lehető legnagyobb rugalmassággal és funkcionalitással rendelkezik. Nagy modularitással bíró konstrukciók, miáltal az adott feladathoz még korlátozott beépítési lehetőségek és a legigényesebb munkakörnyezet mellett is biztosan integrálhatók. 

Terepbusz csatlakozások
 

A Rexroth a négy specifikus linkstruktúra modell koncepciójával egyedülálló lehetőséget kínál az adottfelhasználáshoz és munkakörnyezethez igazodó, mindenkor optimális terepibusz változat gyors és biztoskiválasztásához.   

Szelepek

Tökéletesen megvalósított funkcióintegrációk, csökkentett beépítési térfogat és innovatív szeleptest formatervezés valamennyi járatos elektromos csatlakozási lehetőség mellett – a Rexroth szelepek és szeleptartó rendszerek nem csak precízek és megbízhatóak, hanem a korszerű vezérléstechnika követelményeit a legmagasabb színvonalon teljesítő konstrukciók.


 

Áramlás- és elzárószelepek

A rendszermegoldásokra szakosodott szakemberek a beépítésre kész elemekből pontosan az alkalmazásigényeihez szabott modulmegoldásokat állíthatják össze a Bosch Rexroth áramlás és elzárószelepeiből.

Nyomásszabályozó szelepek 

Az extrém, kompakt kialakítású nyomásszabályzó szelepek jelentős légáteresztése révén a különböző iparágakban és alkalmazásoknál optimálispneumatikus szabályozási megoldásokat nyújt. Megbízható, dinamikus és költséghatékony.

Megfogási és vákuumtechnika

Az anyagkezelés-technikában előforduló szinte valamennyi elképzelhető funkcióhoz a Rexrothszéleskörű termékprogramjában megtalálható a megfelelő megoldás. Finoman egymáshoz illeszkedőépítőegységek és elemek, melyek az általános termékfilozófiának köszönhetően tökéletesen összeillenek.kifizetődő! 

Sűrített levegő előkészítés

Az összes levegő-előkészítőnk kimagasló minőségű, és kiváló formatervezésű. Az ágazati és alkalmazási követelményeknek megfelelően egyedileg is konfigurálható. A következetesen  moduláris kialakítás következtében könnyen hozzáigazítható a mindenkor megkövetelt teljesítményhez és bármikor további elemekkel is bővíthető.


 

Pneumatikus összekötési technikák

A pneumatikus összekötési technológiáink (csövek csatlakozók stb.) sokféle alkalmazáshoz, továbbá az élettartam tekintetében a legmagasabb követelményekhez lettek kifejlesztve.

Elektromos összekötési technikák

A Bosch Rexroth mindenféle elektromos összekötési technikákhoz megfelelő csatlakozót biztosít. Könnyen kezelhető, innovatív, gyakorlatias csúcstechnikával.
Információkérés a termékről: