Termékek

Termékek » Légtechnika » Levegős szerszámok

PRO - Ütvecsavarzók

 Ütvecsavarozók

A PRO osztály az Ön széleskörű szükségleteihez tervezett légkulcsokkal áll rendelkezésre. A PRO Compact modellek könnyűsúlyú szerszámok, kompozit vázzal és ”Twin Hammer” mechanizmussal ellátva, a legjobb teljesítmény-súly arány biztosítása érdekében.  Valamennyi légkulcs gyártásakor a sebesség és a kényelem volt irányadó, ennek köszönhetően a PRO osztály szerszámai gyakorlatilag elvégzik a munkát Ön helyett.

  
 

A PRO COMPACT TERMÉKCSALÁD ÜTVECSAVAROZÓK

Nagyteljesítményű. Szuperkönnyű. Egyenletes teljesítmény.

A legnehezebb ipari munkák végzésére alkalmas PRO COMPACT légkulcsok a legjobb teljesítmény-súly arányt nyújtják.
Egy továbbfejlesztett, dupla ütőszerkezetes (Twin Hammer) mechanizmus által biztosított meghajtásnak köszönhetően, ezek a masszív és robosztus ütvecsavarozók egészen művészi teljesítményekre képesek, pontosság és korszerű rezgéscsillapítás mellett.

 
 

ROBBANÁSBIZTOS PRO ÜTVECSAVAROZÓK

ATEX-veszélyes környezetben való használatra

A PRO Compact XP szerszámok megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak és az I M2 II 2G IIB T4 II2D 135o ATEX irányelv előírásainak. Ezeket a robbanás biztos szerszámokat veszélyes környezetben való használatra tervezték, mint például szénbányák, petrokémiai üzemek vagy bármilyen olyan hely, ahol  biztonságos, szikramentes szerszámok használata  szükséges.

 

  
PRO 2009 katalógus letöltése

Információkérés a termékről: