Termékek

Termékek » Elektromos kéziszerszámok » Barkács gépek

BOSCH BARKÁCS GÉPEK
  
    Újdonságok
Minél jobb a szerszám, annál könnyebb a munka. A Bosch vállalat folyamatosan fejleszti ki az új megoldásokat, amelyekkel megkönnyíti a barkácsolást a ház körül és a kertben. Ebben a rovatban az aktuális termékfejlesztéseinket mutatjuk be.
   Akkus készülékek
Nincs ennél praktikusabb: a Bosch akkus készülékekkel független a konnektortól és a zavaró kábelektől. A legújabb akkus technológia extra hosszú üzemidőről gondoskodik.
   Ütvefúrógépek
A Bosch ütvefúrógépek nagy teljesítőképességükkel és a legmodernebb technikával bizonyítanak. Ergonomikus Slimline kialakításuknak köszönhetően a sokoldalú Bosch ütvefúrógépek az ütvefúrásnál, fúrásnál és csavarozásnál kényelmesen és biztonságosan kezelhetők.
   Fúrókalapácsok
Bosch fúrókalapácsok erőteljes kalapácsfúráshoz betonban és falban, valamint véséshez és fúráshoz. A Bosch fúrókalapácsok összpontosított erejével a legkeményebb ellenállást is gyorsan és könnyen legyőzi – a nyomóerőtől függetlenül.
   Fűrészelés
Precíz hosszmenti vagy gérvágások, szűk ívek, hajlított vonalak vagy gyors, erőteljes darabolás – a Bosch minden kihíváshoz megfelelő fűrészt biztosít.
   Gyaluk
A Bosch gyaluk gyors és pontos munkavégzést biztosítanak magas lemunkálási teljesítménnyel és nagy gyalulási szélességgel. Alapkivitelben kombinált vezetés- és gyalulásimélység beállítógombbal a biztos fogású vezetés és a fokozatmentes beállítás érdekében.
   Felsőmarók
A Bosch felsőmarók sokoldalúan alkalmazhatók: pontos nútolás, él- és profilmarás, valamint hosszlyuk- és másolómarás A legkülönbözőbb alapanyagokat is a legmagasabb szintű kényelemmel és precizitással munkálhatja meg.
    Csiszolók
A Bosch minden kihíváshoz megfelelő csiszolót biztosít – a nagy lemunkálási teljesítménytől a legfinomabb csiszolatig, a nagy felületektől a sarkokig és a nehezen hozzáférhető helyekig.
   Sarokcsiszolók
Vágás, csiszolás, nagyolás vagy rozsdátlanítás: a Bosch sarokcsiszolók a legmagasabb szintű erőt, biztonságot és kezelési komfortot nyújtják.
   Multifunkcionális gép
Fűrészelés, vágás, marás, csiszolás.... a Bosch multifunkcionális gépeiben végtelen lehetőség rejlik ötleteinek megvalósításához.
   Digitális mérőműszerek
A Bosch digitális mérőműszerek pontosságukkal és egyszerű kezelhetőségükkel bizonyítanak – akár tárgyak szintezéséről, akár távolságok méréséről, akár különböző anyagok és elektromos vezetékek helymeghatározásáról van szó.
   Dekorációs szerszámok
Öné a díszítési ötlet, mi adjuk hozzá a megfelelő szerszámokat: sokoldalúan használhatók, könnyen kezelhetők és tökéletes eredményt biztosítanak.
   Univerzális porszívók
A Bosch univerzális porszívók a műhelyben, a házban, az udvarban, a kertben vagy az autóban végzett nedves és száraz porszívózásnál is maximális teljesítményt nyújtanak A gyakorlatias részleteknek köszönhetően, mint pl. a szabadon elforduló tömlő, a terelőgörgők, a tartozéktároló és a lerakó felület apróságok számára, végtelenül rugalmasak és praktikusak.
  
Információkérés a termékről: