Termékek

Termékek » Elektromos kéziszerszámok » Ipari gépek

BOSCH IPARI GÉPEK
  
 

ÚJDONSÁGOK


A Bosch mindegyik professzionális kék elektromos kéziszerszámát elsőosztályú munka teljesítésére fejlesztették ki. Ezek a munka kiváló, professzionális eredményessége érdekében megfelelnek a teljesítményre, precizitásra és robusztusságra vonatkozó legmagasabb követelményeknek. Ebben a rovatban az aktuális termékinnovációinkat mutatjuk be.

 

AKKUS KÉSZÜLÉKEK

Mindig csúcsformában: ideális súlyú erőművészek – professzionális kék Bosch akkus gépek – profiknak, profiktól.

 

FÚRÓ -ÉS ÜTVEFÚRÓGÉPEK

Az ipari kék Bosch fúró- és ütvefúrógépek mindentudó tehetségek sokféle alkalmazáshoz, és a teljesítmény és az élettartam tekintetében a legmagasabb követelményekhez fejlesztettük ki őket.

 

CSAVAROZÓK ÉS ÜTVECSAVAROZÓK


A Bosch minden professzionális csavarozási feladathoz megfelelő csavarozót biztosít. Könnyen kezelhető, robusztus gépek profik számára, innovatív, gyakorlatias csúcstechnikával.

 

FÚRÓ- ÉS VÉSŐKALAPÁCSOK


Rendkívül hosszú élettartam, kimagasló minőség és lenyűgöző erő: A Bosch fúró- és vésőkalapácsok minden professzionális követelménnyel felveszik a versenyt és minden helyzetben, a legellenállóbb anyagokkal is megbirkóznak.

 

 GYÉMÁNTTECHNIKA


A gyémánttechnikás Bosch elektromos kéziszerszámokkal mindene megvan, amire az áttöréshez szüksége lehet. Legyen szó vizes vagy száraz fúrásról, betoncsiszolásról, nútolásról vagy hasításról betonban, falazatban vagy kőben.

 

 SAROKCSISZOLÓK ÉS FÉMMEGMUNKÁLÁS

A fémmegmunkáláshoz használható Bosch elektromos kéziszerszámok maximális teljesítményt nyújtanak – még a legnehezebb alkalmazásoknál is, amilyenek a felületcsiszolás és a különböző anyagok vágása.

 

CSISZOLÓK ÉS GYALUK


Mindegy, hogy nagy anyageltávolítási teljesítményről vagy a legfinomabb csiszolásról, nagy felületekről vagy nehezen hozzáférhető helyekről van szó – a Bosch minden követelményhez a megfelelő szerszámot kínálja a felület-megmunkálásban.

 

MARÁS


Innovatív ötletekkel új mércét állít a Bosch a marás területén. A marási mélység gyors- és finombeállítása, illetve a másolóhüvely pontos központosítása a maróhoz képest minden alkalmazásnál a legmagasabb pontosságot garantálja.

 

 FŰRÉSZEK


Minden vágáshoz a megfelelő fűrész: Legyen szó precíz hossz- vagy gérvágásról, szűk ívekről vagy erőteljes hosszra vágásról – a Bosch mindehhez optimális megoldást nyújt.

 

 TELEPíTETT KÉSZÜLÉKEK


Akár faburkolatokról, pallókról vagy deszkákról van szó, egyenes vágásokról vagy döntött, illetve szögvágásokról: a kimagasló minőségű Bosch telepített készülékek abszolút megoldást nyújtanak minden kihívásra.

 

MÉRÉSTECHNIKA


A Bosch digitális mérőműszerek kimagasló pontosságot és a legegyszerűbb kezelést biztosítják. Robusztusságukkal szavatolják az építkezés mindennapjaiban a legpontosabb eredményeket – legyen az akár szintezés, távolságok, szögek és lejtések mérése vagy a legeltérőbb anyagok és vezetékek helymeghatározása.

 

ELSZÍVÓRENDSZEREK, HŐLÉGFÚVÓK ÉS RAGASZTÓPISZTOLYOK


A professzionális segítők a legkülönbözőbb kihívásokhoz. Legyen szó elszívásról, ragasztott kötések meggyorsításáról, alakításról, festékeltávolításról vagy ragasztásról – a Bosch minden feladathoz a legjobb munkaeredményt biztosító, optimális szerszámot nyújtja.

  
  
Információkérés a termékről: