Szolgáltatások


Vevőinkkel szorosan együttműködve képesek vagyunk szinte teljes mértékben lecsökkenteni a folyamatos termeléshez szükséges biztonsági készletük raktározásának, és finanszírozásának terheit.
A beszállított alkatrészek versenyképes áraival, a beszerzési folyamat átláthatóvá tételével, egyszerűsítésével, és egyéb hozzáadott szolgáltatásainkkal a teljes bekerülési költséget is nagymértékben csökkenteni tudjuk.

  • Biztonsági készlet raktározása
  • Konszignációs raktározás
  • ABC analízis, készletgazdálkodás
  • „Just in time” szállítás
  • Elfekvő raktárkészlet csökkentés
  • Cikktörzs optimalizálás, behelyettesítés
  • B2B, XML
  • Non-stop elérhetőség

A logisztikai szolgáltatásokon túl az SKF Zavarmentes Üzemelés koncepcióját alkalmazva szervíz szolgáltatásokat is kínálunk. Jelentős támogatást tudunk adni ahhoz, hogy a vevőink által üzemeltetett berendezések minél hosszabb ideig működjenek, a lehető legalacsonyabb fenntartási költségek mellett. Ehhez a hátteret az SKF Proaktív, Megbízhatóságon Alapuló Karbantartás (PRM) rendszere adja.
Szerződéses kapcsolatban álló vevőink így évről évre jelentős, dokumentálható megtakarításokat érhetnek el (DSP, DVP).

 

 MIÉRT FORDULJON SKF SZERZŐDÖTT PARTNERHEZ?

Mert a legszélesebb termékválasztékot kínálják 

Az SKF a világ vezető csapágy-, tömítés és kapcsolódó termék gyártója. Mindenfajta csapágyat és tömítést gyártunk, gyakorlatilag az összes előforduló alkalmazáshoz. A 7,2 m átmérőjű mennyezeti ventilátorokba épített, csendesen futó golyóscsapágyaktól a hatalmas, alagútfúró berendezésekben használt, 45 tonnás görgős- és négypont-érintkezésű lengőcsapágyakig.

A világ minden táján megtalálható termékközpontjainkban szakemberek segítik vevőink speciális igényeinek kielégítését legyen szó akár nagyobb fordulatszámról, vagy kivételes futáspontosságról; rendkívül nehéz üzemi körülményekről, vagy egy komoly szögeltérés kiegyenlítéséről, speciális profilú csapágy, vagy különleges tömítés iránti igényről.

Bármilyen igénnyel forduljon is hozzánk, biztosíthatjuk, hogy készen állunk kielégítésére.

 

…Minőséget – újításokkal

 

 Csak az SKF Szerződött Partnerei férhetnek hozzá a csapágyiparban egyedülálló adottságokkal és létesítményekkel rendelkező, Hollandiában lévő SKF Fejlesztési Központ, az SKF Engineering and Research Center kutatómunkájának eredményeihez.

A Központ a legjobb egyetemekkel áll kapcsolatban és kutatási programjait ezen intézmények legkiválóbb tudósainak és mérnökeinek bevonásával folytatja.

Tervezőmunkánk teljes egészében arra irányul, hogy mind jobb termékeket fejlesszünk ki vevőink számára. A jövő a kisebb, könnyebb, nagyobb fordulatszámon és nagyobb megbízhatósággal üzemelő csapágyaké. Olyan újításokat kínálunk vevőinknek, amelyek az ő termékeiket is fejlesztik, vagy egyszerűen csak zökkenőmentesebbé teszik üzemeik működését.

 
 …Vadonatúj csapágyakat 

 Az SKF csapágy olyan termék, amelyet micron pontosságú szabvány és tűrés szerint állítunk elő. Az SKF csapágyak különleges, kivételes szilárdságú és rendkívüli tisztaságú acélból készülnek.

Legfontosabb gyártóberendezéseinket, szerszámgépeinket és üzemeinket az SKF mérnökei tervezik és építik, ahogyan néhány fontos elektronikus mérőműszerünket is, amelyek segítik a minőségellenőrzési munkát. Nincs olyan apró részlet, amely elkerülné a figyelmünket.

A világ különböző részein található 79 gyárunkban és a gyártási folyamat valamennyi szakaszában ugyanazokat a szigorú ellenőrzési eljárásokat alkalmazzuk. A termelési folyamatot és a terméket a legkorszerűbb statisztikai folyamat-ellenőrzési rendszerek és szakembergárda kíséri figyelemmel.

 
 ...Teljes körű műszaki támogatást 
 Csak az SKF Szerződött Partnerei férhetnek hozzá az SKF világszerte elterjedt alkalmazásaihoz és műszaki szakértelméhez. Az SKF alkalmazástechnika mérnökei nem egyszerűen csapágyszakemberek, annál többről van szó – az általuk kiszolgált iparágakat jól ismerő munkatársak. Alkalmazástechnikai mérnökeink tanácsai nemcsak arra irányulnak, hogy a páratlan csapágyválasztékból a megfelelő csapágyat kiválasszák, hanem a csapágy teljes környezetét figyelembe veszik. Tanácsot adnak a csapágyház elhelyezésére, kivitelére és anyagára, a kenésre, a zsírok és tömítések típusára vonatkozóan.
 
 ...Pontos szállítást 

 Az Ön SKF Szerződött Partnere közvetlenül hozzáfér mintegy 16000 különféle, közvetlenül raktárról szállított SKF termékhez, amelyek mind egyetlen raktárközpontból, a belgiumi Tongerenben lévő EDC-ből (European Distribution Center – Európai Elosztó Központ) szerezhetők be.

Az SKF egész évben, a hét öt napján, naponta indít szállítást az EDC-ből a világ különböző részein lévő viszonteladókhoz. A csomagokon lévő vonalkódot minden átrakásnál szkennerrel olvassák le.

 
 Zavarmentes üzemeléstől a megbízhatósági rendszerekig 

 Az SKF Szerződött Partnerei egyetértenek az SKF minőségi munka iránti elkötelezettségével, amellyel kielégíthető a vevők megfelelő összetételű raktárkészlet, kevesebb papírmunka, egy helyen történő beszerzés, jobb termék elérhetőség, gyorsabb szállítások és műszaki támogatás iránti igénye. Ezen elkötelezettség célja a csapágyak élettartamának növelése és a költséges gépi állásidő elkerülése.

 
 
Keresés a weboldalon

Feliratkozás hírlevélre
feliratkozás
nfu logo
Partnereink hírei
Evolution Magazine
SKF @ptitude Exchange
Bosch.hu hírek
Norgren.hu hírek